Baba - mama torna

Kétség kívül hatalmas megpróbáltatás egy új életet világra hozni! A szülést követő regeneráció, ismerkedés a babával, és reakcióival, ezek mind részei az első időszaknak, ahogyan az is, hogy az anyuka is megfelelő figyelmet kapjon.

 

Szülés utáni regeneráló torna, az anyukák számára egy tartalmas időtöltés ami lehetőséget nyújt arra, hogy könnyebben visszanyerjék szülés előtti alakjukat, fittségüket, ezáltal a napi kihívásoknak könnyebben megfeleljenek. Emellett a hétköznapokból kimozduljanak, új kapcsolatokat építsenek, problémáikat megbeszéljék, és nem utolsó sorban segít az anya gyermek kapcsolat szorosabbá válásában és a gátizmok megerősítésében is.

 

A gyermek érkezését követően rendkívül fontos az izmaid megfelelő újjáépítése, a megmerevedett izmok átmozgatása, és ellazítása.

Erre nyújt tökéletes megoldást a Baba-mama torna. 

Ameddig te tornázol, a gyermeked/gyermekeid miatt sem kell aggódnod. A Babák játszanak, amíg a Mamák tornáznak! 

A Baba-Mama torna egy remek közös program Mamának és Babának. Elsősorban azért, mert nem kell senkinek sem vigyázni a babára, míg az anyuka tornázik.

Sokan azt gondolják, hogy a Baba-Mama torna azt jelenti, hogy a gyermekeket tornáztatjuk, vagy hogy a gyermekekkel tornázunk.

Ez nem így van, itt anyuka tornázik és a gyermeke ott van mellette végig.

 

A gyermekeknek játékokat hozhatnak a szülők és így kisebb fajta “játszóház” alakul a csemetéknek.

A babák játszhatnak egymással és a játékaikkal, így hozzájárulhatsz csemetéd első közösségi élményéhez is.

 

A Baba-mama tornákon kiemelten foglalkozunk a tartást segítő mély izmokkal, amelyeket a mindennapos teendők során szinte alig használsz, viszont ezek az 

izmok felelősek a tested harmonikus és fájdalommentes működéséért. Így az órák után sokkal könnyebben veheted majd az anyasággal járó fizikai kihívásokat! 

A foglalkozásokon családias hangulatban, kis csoportos foglalkozásokon tudsz részt venni, ezért biztos lehetsz benne, hogy megfelelő figyelmet és gondoskodást kapsz te és a babád is.

 

Az együtt töltött közös programok alatt mélyül az anya gyermek kapcsolat. A gyermekek már egész kicsi korukban felfedezik az őket körülvevő világot. 

Szokják a közösség élményét.

Az anyukák is társaságban vannak, és az órák után remek alkalmuk van a gyermekekkel kapcsolatos aggodalmaik, problémájuk, kérdéseik megbeszélésére, vélemények, tapasztalatok cserélésére.

12 hetes kortól várjuk a babákat óvodás korig.